Plasele tip plisse sunt cele mai noi si mai moderne plase antiinsecte de pe piata. Confectionate si montImagini pentru plase tantari balamaleate de catre firma noastra plasele plise au o fiabilitate si o eficienta maxima. Aceste plase pot fi confectionate la dimensiuni mari pana la 3200mm latime si inaltimi de pana la 2400 mm.

Plasele plise pot fi actionate atat pe verticala cat si pe orizontala. In componenta plasei nu exista elemente pretensionate, acest lucru da o mai mare siguranta in exploatare, fiabilitate deosebita si usurinta in actionare.

Culoarea fibrei este gri inchis.

Rama plaselor plisse este confectionata din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si este disponibila in doua culori standard: alb si maro, la cerere se pot executa in orice culoare RAL.

Intretinere deosebit de usoara

Periodic se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra de sticla cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic sau prin aspirare

Profilele sunt imbinate la 45 de grade cu coltare metalice si sunt ansamblate prin sertizare. Inchiderera se face pe magnet.